Om oss

Team Andrén
 • Paula Sanemo

  Reception/Tandsköterska

 • Therese Frankgard

  Tandsköterska

 • Anna Malmros

  Tandhygienist

 • Malin Sjöström

  Tandhygienist

 • Emma Wikman

  Tandsköterska

 • Anna Andrén

  Tandläkare

 • Patrik Andrén

  Tandläkare

Tandläkarna Andrén drivs av det äkta paret Anna och Patrik Andrén. Vi är ett erfaret team som har arbetat många år tillsammans. Våra tre kompetenta och erfarna tandsköterskor har en viktig roll i hela ledet och finns alltid vid er sida för att ni ska känna er trygga och få den bästa möjliga behandlingen.

Tandvårdsteam Andrén har två tandhygienister, Anna Malmros och Malin Sjöström och de utför fullständiga undersökningar på både vuxna och barn. De arbetar både med förebyggande och sjukvårdande behandlingar. Om du exempelvis drabbas av tandlossning (ungefär 10% av den svenska befolkningen drabbas av detta) är det främst tandhygienisterna som behandlar dig, ibland i samarbete med tandläkaren om det är aktuellt med tandkirurgi.

Glädjande är att Anna och Malin har ett så gott rykte om sig i stan att de får remisser från andra tandläkare för att hjälpa deras patienter med tandköttsproblematik! Vi är stolta över att vi har ett så komplett team!

Hur arbetar vi?

Hos oss har du som patient en viktig roll i vårt arbete, där du alltid blir delaktig. Vi gör en omfattande bedömning och tar dina förutsättningar i beaktande, innan vi kan skräddarsy din behandlingsplan. I samråd med dig ser vi till att hitta en långsiktig och förebyggande behandlingsplan för just dig. Vi vill att att du som patient ska få behålla alla dina tänder, även senare i livet!

Våra patienter har gått hos oss under lång tid. Vi får ofta höra att det beror på att vi är en familjär tandklinik som erbjuder professionell tandvård av högsta kvalitet.

Vi har regelbundet vårdgivarmöten och kurser för att hela tiden vara uppdaterade med den senaste kunskapen och de senaste och väl beprövade metoderna.

Bakgrund

Annas pappa, Göran Tronders, startade sin klinik 1975 på samma adress. Efter 32 år var det dags att lämna över till Anna och hennes man Patrik Andrén. April 2007 startade Tandläkarna Andrén. 2008 fick de möjlighet att flytta upp till 4 våningen i nya, större lokaler.

Patrik blev klar Tandläkare 1996 och startade sin karriär i England, Nottingham och Oxford. Anna blev färdig år 2000 och flyttade till Oxford. 2003 bar det av till Oslo men år 2007 stängdes kapitlet att jobba utomlands. Då föddes Tandläkarna Andrén AB i Västerås.

Vi älskar mötet med våra patienter och team! Att vi också älskar att vara tandläkare är självklart en riktig höjdare. De områden som vi främst jobbar med är protetik för att kunna ge långsiktiga värden för våra patienter. Kvalitet under lång tid är vår grej! Vi jobbar med innovativ teknik och håller oss ständigt uppdaterade.

Samarbetspartners

Vi samarbetar med de främsta specialisterna inom sina områden.

Vi är medlemmar i Sveriges Tandläkarförbund, TEV, Privattandläkarna och SACD.
Dentallab
Implantatsystem